RØFF – nytt tilbud hos oss

RØFF er vårt nyeste tilskudd på aktivitetssiden og er laget for de som har fylt 13 og enda ikke er 17. Røde Kors Friluftsliv og Førstehjelp er en gruppe i Nord-Aurdal Røde Kors Hjelpekorps som er glad i naturen og som vil gjøre noe annet enn det idrettsforeninger og musikk kan tilby.

Røde Kors sier på sine hjemmesider at «Det kan skje ulykker på skolen, hjemme eller når man er på tur og da er det viktig å vite hvordan DU kan hjelpe kompisene eller familen.

Du trenger ikke være Superman for å bli med i Røde Kors. Men det kan henne du ender opp slik, for du får vært mer ute, du blir i bedre form, lærer livsviktig førstehjelp, lærer masse om natur og friluftsliv og får sjansen til å møte nye turkamerater.
Du bestemmer selv hvilke friluftsaktiviteter du vil holde på med, uansett om det er sommer- eller vinteraktiviteter.

Du vil få opplæring innen ledelse og redning – begge deler med vekt på praktiske ferdigheter og øvelser i naturen. Slik blir du også bedre på å hjelpe andre som er i nød.»

Vi slutter oss til dette. Vil du bli med i RØFF så ta kontakt med oss som er ledere i RØFF – enten Kristin, Henrik eller Ingvild. Du kan enten ringe vår Røde Kors-telefon 915 20 899 og be om å få prate med en av RØFF-lederne eller send oss en epost på roff@nordaurdalrkh.no. Når du blir medlem får du også tilgang til Facebook-sidene våre til bilder, beskjeder og så videre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *