Sommer C-kurs på Danevåk

12 hjelpekorpsere var samlet på Danevåk en helg i september 2011 for å delta i basiskurset for søk redning på sommerstid. Med mange nye medlemmer fra det siste året er det viktig å få basiskunnskapene inn, og da ble det helgekurs!

I tillegg til egne krefter i form av Tom Erik Kristiansen og Rune Karlsen var vi også så heldige å få Preben Kvernvolden fra Hamar Røde Kors Hjelpekorps med oss som instruktører.

I løpet av kurset ble det mange praktiske øvelser i forbindelse med søk ute i terrenget rundt hytta, med Binnhøvdknatten og Steinknatten som naturlige ytterpunkter for øvelser. Mange benyttet anledningen til å slå av en prat når de traff oss ute i terrenget, og det liker vi!

[singlepic id=130 w=320 h=240 float=none]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *