Gratis førstehjelpskurs til hyttegjester!

I takknemlighet for all støtte fra hyttegjester på Aurdalsåsen, inviterer Nord Aurdal Røde Kors Hjelpekorps til gratis 3 timers førstehjelpkurs for hyttegjester på Aurdalsåsen.

Sted: Røde Kors hytta, Danevåk

Tid: 1. oktober kl. 14.00

Enkel servering.

Påmelding til haralkul@online.no innen 28. september.

Med hilsen Nord-Aurdal Røde Kors Hjelpekorps

2 tanker om “Gratis førstehjelpskurs til hyttegjester!

  1. Så flott at dere lager førstehjelpskurs, tusen takk. Jeg har meldt meg på hos Harald. Dette er veldig nyttig, og jeg håper mange melder seg på, for vi kan alle komme i situasjoner både her og overalt hvor grunnleggende førstehjelp kan være viktig. Håper dere har en bøsse stående på Danevåk når det er kurs, jeg synes ikke det er riktig at dette skal være gratis, selv om dere gjør det som en takk.
    Beste hilsen Kristin Dagsdatter

    • Det går helt fint, Kristin! Her er det omtrent null utgifter – kun frivillig tid som går med til kurset, fra både instruktører og påmeldte – og det beste som kan skje er at så mange som mulig melder seg på. Dermed, delta med god samvittighet og sug til dere det som er mulig å lære. Vi tror vi har svært bra kursledere med mye kompetanse, så vi håper at flest mulig benytter sjansen til å få med seg kurset og at man engasjerer seg underveis. Vi gleder oss!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *